om bmb

Om BMB Import

BMB Import er en førende dansk engrosvirksomhed med salg af brænde, briketter, træpiller og haveprodukter til erhvervskunder.

Hos BMB Import er vi specialiserede i engros-handel med brændsel. Vi forhandler alle typer brænde, briketter og træpiller i forskellige kvaliteter og prisklasser. Vi handler med både detailkæder, trælaster, byggemarkeder, webshops samt mindre købmænd.

Lad os samarbejde

Vi er vant til at leve op til de høje krav, detailhandlen stiller til produktkvalitet, indpakning og leveringssikkerhed. Alle brændetårne er håndstablede, så forbrugeren får mest muligt brændsel for pengene. Vi sætter en ære i at være både pålidelige og fleksible at handle med. Gennem vores branchekendskab kan vi ofte bidrage med gode råd og nye ideer, der kan hjælpe med at øge salget for vores forhandlere.

Hos BMB Import ved vi at effektiv distribution er nøglen til succes i vores branche. Til kunder med stor salgskapacitet har vi f.eks. erfaring med integration mellem IT- systemer, så ordreafgivning og fakturering automatiseres og begge parter sparer både tid og penge på administration.

Kontakt os for mere information

Kan vi hjælpe dig?

Indtast dine oplysninger og vi ringer dig op.