Nyheder

27/4 2022

BMB ApS investerer i svensk sphagnumproducent

FORRETNING: BMB ApS i Tjæreborg ved Esbjerg, har investeret i den svenske sphagnumproducent Holmebo Tørv og står nu endnu stærkere på det skandinaviske marked for sphagnumbaserede haveprodukter. 

I forbindelse med et generationsskifte hos den svenske sphagnumproducent Holmebo Tørv har danske BMB ApS købt en del af virksomheden, og vil nu satse på at udvikle virksomheden med flere nye produkter, optimere produktionen og salg på nye markeder.

Holmebo Tørv, der har hovedsæde i Rydaholm i Sverige, har siden 1948 produceret sphagnum, bunddække- og muldprodukter til det skandinaviske marked. Sortimentet fra Holmebo tæller i dag over 50 forskellige produkter, der spænder fra sphagnum og jordprodukter i poser og bigbags til dækmaterialer som pinjebark, dækbark og strøelse. Produkterne er populære hos både private haveejere og professionelle anlægsgartnere og kan i Danmark blandt andet købes i havecentre, hos landsdækkende byggemarkeder samt hos en lang række forhandlere på nettet.

BMB ApS er en virksomhed med speciale i salg af brænde, muld- og haveprodukter. Virksomheden har i de senere år oplevet stor vækst i salg af ikke mindst produkter til havecentre, byggemarkeder og anlægsgartnere. BMB har igennem de sidste 20 år haft succes med salg af Holmebo-produkter i Danmark, og med den nye investering i sphagnumproducenten åbnes der op for en række nye spændende muligheder indenfor produktudvikling og nye markeder.

- Vi er meget glade for, at vi fortsat kan tilbyde vores kunder et bredt udvalg af naturlige, skandinaviske produkter til haven. I samarbejde med vores svenske medejere ønsker vi at udvikle og forbedre virksomheden til glæde for både nuværende og fremtidige kunder. Vi vi arbejde på at styrke Holmebo’s produktpalette med nye produkter, optimere produktionen og logistikken og afsøge nye markeder i de skandinaviske lande, fortæller direktør Jørgen Davidsen fra BMB i Tjæreborg.

- Med vores investering i Holmebo Tørv er vi sikret forsyning af sphagnumbaserede produkter i topkvalitet til trods for den usikkerhed, der præger markedet. Vi ser desuden en stor fordel i, at Holmebo er en svensk tørveproducent, der ikke udvinder råvarerne i eksempelvis Rusland, som det er tilfældet med flere andre aktører på markedet, understreger Jørgen Davidsen fra BMB.

Yderligere oplysninger
For yderligere information om investeringen i Holmebo Tørv, produkter eller virksomheden BMB ApS, kontakt direktør Jørgen Davidsen på tlf. 2090 7585 eller pr. email: jd@bmbimport.dk

Kan vi hjælpe dig?

Indtast dine oplysninger og vi ringer dig op.